Livrarea si returul

Livrare pe teritoriul Romaniei

Livrarea produselor comandate de Cumparator se va face la adresa specificata de catre acesta la momentul lansarii comenzii. Orice modificare a adresei de livrare specificate initial se poate realiza prin informarea expresa a 100SAFE (prin e-mail transmis la adresa andreea@100safe.ro in maxim 12 ore de la momentul plasarii comenzii).

Livrarea la adresa specificata de catre Cumparator se va face prin intermediul firmei de curierat DRAGON STAR CURIER intre orele 09:00-17:00, in zilele lucratoare. Reprezentantul firmei de curierat va incerca sa contacteze telefonic cumparatorul in prealabil. In cazul in care coletul nu poate fi livrat, personalul firmei de curierat va lasa o instiintare, dupa care va incerca sa efectueze livrarea din nou. Vom oferi intotdeauna curierilor toate informatiile primite de la dumneavoastra in legatura cu adresa specificata pentru livrare si orice alte mentiuni facute in momentul plasarii comenzii, insa nu putem verifica daca acestea sunt intotdeauna luate in considerare.

Durata de livrare

Termenul estimat de livrare este de 1-3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii, dar nu mai mult de 15 zile de la data inregistrarii acesteia.

Costuri de livrare

Pentru comenzile mai mici de 200 de lei se percepe o taxa de livrare de 15 lei. Pentru comenzile de minim 200 de lei livrarea este gratuita.

Returul produselor

Conform art. 9 din Ordonanța de Urgență nr. 34 din 2014 aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

In cazurile in care produsele returnate prezinta deteriorari sau prezinta urme de uzura, ne rezervam dreptul de a refuza returul. 

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

Suma aferenta returului se ramburseaza intr-un cont bancar.

Pentru mai multe detalii cu privire la livrarea sau returul produselor si echipamentelor de protectie 100SAFE va rugam sa ne contactati la numarul: +40 745 608 584 sau pe e-mail: andreea@100safe.ro.