Despre noi


Suntem o echipa de profesionisti in industria textila, moda, design vestimentar si vanzari. Lucram impreuna din 2004 si am fondant brandul Zenonni, acum un business international activ in Romania, Rusia si Moldova, precum si multe alte proiecte, inclusiv productia si comercializarea de echipamente si uniforme de protectie adresate unor game variate de industrii si consumatori tip B2B.

Ne pricepem sa cream produs, sa-l producem si sa ne adresam unei nevoi, fie ea de utilitate (echipament de lucru), de necesitate (echipament de protectie) sau unei nevoi care tine de estetica (produs fashion).

Povestea 100SAFE

La inceputul lunii martie 2020, o data cu aparitia primelor semnale privind riscurile asupra sanatatii noastre impuse de pandemia generata de virusul Covid-19, am demarat productia de masti de protectie pentru a ne proteja angajatii, clientii si familiile noastre. Am inceput sa oferim gratuit mastile produse pe fondul lipsei acestora.  Astfel a aparut cererea de echipamente de protectie pentru lupta cu virusul Covid-19, cerere pe care la un anumit moment nu am mai putut sa o onoram prin propriile resurse de productie si am identificat nevoia de astfel de produse care sa asigure o protectie personala de 100%. Astfel a luat nastere proiectul 100SAFE.

Am demarat creearea de produse care sa asigure: protectia capului (masti faciale, bonete, viziere de protectie), protejarea corpului (combinezoane, halate) si a picioarelor (botosi, covoare pentru decontaminare si altele) si am contactat capacitati de productie din Romania pentru realizarea acestor produse.

Fabricat in Romania

Ne mandrim ca prin acest proiect oferim de lucru romanilor, cu materie prima achizitionata din Romania si la un nivel de calitate superior produselor similare din import. Deasemenea, produsele sunt disponibile in stoc in Romania, iar livrarea acestora este rapida in conditiile in care de cele mai multe ori este un produs de maxima necesitate in lupta cu virusul Covid-19.

Multe din produsele noastre au ajutat deja pacienti si cadre medicale din spitalele din Romania atunci cand nevoia de produse de protectie a depasit cu mult disponibililtatea acestora, dar si angajati din companiile care au inteles ca protectia sanatattii este mai presus de orice in aceste vremuri.

Umanitar

Proiectul 100SAFE are si o componenta umanitara, deoarece 5% din incasari sunt directionate donatiilor acolo unde este mare nevoie de produse care pot ajuta in lupta cu aceasta pandemie.
Ne dorim toti sa invingem in lupta cu acest virus, dar suntem mai puternici daca ne unim fortele si contribuim fiecare cu ceva.

Tehnologie

Accesul la tehnologie ne-a ajutat sa fim cu un pas inainte si sa generam un produs superior si de folosinta indelungata cu protectie virusologica si bacteriologica, pentru a evita utilizarea produselor de unica folosinta.
Mai multe detalii despre tehnologia Viroblock puteti citi aici: https://100safe.ro/tehnologie

Inainte de a oferi produsele catre piata, le-am testat impreuna cu o echipa de cadre medicale din spitalele din Bucuresti, pentru a identifica nevoia si utilitatea maxima atat in protectie cat si in purtare pentru un astfel de produs. Orice bariera de siguranta inseamna un zid in plus in fata virusului si un risc in minus pentru noi si cei din jurul nostru.

Avantajele produselor 100 SAFE

Produsele tratate antiviral si antibacterian sunt produse de folosinta indelungata
Sunt produse 100% in Romania, atat cu materii prime achizitionate din Romania, cat si in fabrici textile sau alte capacitati de productie romanesti
Produsele au certificari emise de autoritatile competente
Produsele sunt testate pentru o purtare facila in activitatea de zi cu zi

Be safe!
Echipa 100Safe