Postat Scrie un comentariu

Povestea proiectului romanesc 100SAFE

Despre noi

Suntem o echipa de profesionisti in industria textila, moda, design vestimentar si vanzari. Lucram impreuna din 2004, timp in care am realizat produse care se adreseaza unei nevoi specifice, fie ea de utilitate (echipamente de lucru), de necesitate (echipamente de protectie) sau unei nevoi care tine de estetica (produs fashion).

Cum a aparut proiectul 100SAFE

La inceputul lunii martie 2020, o data cu aparitia primelor semnale privind riscurile asupra sanatatii noastre impuse de pandemia generata de virusul Covid-19, am demarat productia de masti de protectie pentru a ne proteja angajatii, clientii si familiile noastre. Am inceput sa oferim gratuit mastile produse pe fondul lipsei acestora.

In foarte scurt timp a aparut cererea de echipamente de protectie pentru lupta cu virusul Covid-19, cerere pe care la un anumit moment nu am mai putut sa o onoram prin propriile resurse de productie si am identificat nevoia de astfel de produse care sa asigure o protectie personala de 100%. Asa a luat nastere proiectul 100SAFE.

Avantajele produselor si echipamentelor de protectie 100SAFE

Ne mandrim ca proiectul 100SAFE este unul 100% romanesc: produse si echipamente de protectie realizate in fabrici textile sau alte capacitati de productie romanesti, cu materiale achizitionate din Romania si ca putem oferi un nivel de calitate superior produselor similare din import.

Produsele si echipamentele de protective 100SAFE sunt tratate antiviral si antibacterian cu tehnologia elvetiana inteligenta HeiQ Viroblock, care inhiba cresterea si persistenta bacteriilor si virusurilor, inclusiv coronavirusul, pe suprafetele textile.

Inainte de a oferi produsele catre piata, le-am testat impreuna cu o echipa de cadre medicale din spitalele din Bucuresti, pentru a identifica nevoia si utilitatea maxima, atat in protectie, cat si in purtare.

Produsele si echipamentele de protectie pot fi achizitionate online, pe site-ul 100safe.ro, comanda fiind livrata in termen de 1-3 zile lucratoare de la plasarea comenzii.

Impreuna in lupta impotriva COVID-19

Prin acest proiect continuam sa ne implicam in lupta impotriva virusului Covid-19, 5% din incasari urmand sa fie directionate donatiilor, acolo unde este mare nevoie de produse de protectie care pot ajuta in lupta cu aceasta pandemie. Impreuna suntem mai puternici, impreuna putem reusi!

Be safe!